Geluk

LeovegasDe mens is al honderden jaren opzoek naar de betekenis van geluk. Om daar een antwoord op te geven is echter niet zo makkelijk. Geluk kun je namelijk niet in een woord uitdrukken en er komt dan ook veel meer bij kijken dan wat er normaal gesproken van gedacht wordt.

Geluk komt ten eerste vanuit je hart, het is een gevoel dat in je lichaam zit en mag zeker niet vergist worden met genot of vreugde. Het geluksgevoel is echter niet een constant, er zijn momenten waarop iemand zich heel gelukkig kan voelen en andere momenten waarop het er uiterst donker uitziet.

Mr GreenGeluk zorgt ervoor dat we meer bewust zijn met wat er om ons heen gebeurt. Dit betekent dat wanneer we gelukkig zijn we beter met anderen om kunnen gaan en ook meer met ze mee kunnen leven, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat we het gevoel hebben één groot geheel te vormen in het universum. Geluk is een positieve emotie echter voor ieder mens heeft geluk zijn of haar betekenis. Dat is dan ook de reden van waarom geluk zo moeilijk is uit te leggen.

Het geluksgevoel komt van binnenuit en is een subjectieve persoonlijke ervaring, maar hoe kom je eraan en hoe komt het tot stand?